Prijs ESO 2015 verzilverd bij Van der Valk in Florida

Florida 1Florida 2Florida 3

Eesge Jongstra won in 2015 de tweede prijs in het ESO-toernooi: een gratis verblijf in een bungalow van Van der Valk ( Valkusa ) in Inverness, Florida. De reis moest wel zelf worden betaald maar Eesge en zijn echtgenote maakten er samen met bevriend echtpaar Ter Weeme graag gebruik van. Wij hopen van harte dat Valkusa deze prijs ook voor ESO 2016 weer beschikbaar stelt!

Onderstaand verslag stuurde Eesge Jongstra ter publicatie:

Op 13 november 2015, de dag van de aanslagen in Parijs, vertrokken wij naar Florida om van de gewonnen ESO prijs te genieten. Na een prima vlucht en een ontspannende autorit kwamen we aan bij deze prachtige villa.

Het waren 10 fantastische dagen. Naast het golfen op 3 verschillende mooie banen, Lake Side Country Club, Juliette Falls, en Skyview Golf Course, werd er uiteraard tijd gemaakt om iets van de omgeving te zien. Het Kennedy Space Center, Cape Canaveral , was geweldig. Dit heeft een enorme indruk op ons gemaakt.
Een bezoek aan Tampa, St. Petersburg was de moeite waard. Een schitterende brug over de Tampa Bay naar St. Petersburg was mooi om te zien. Daar hebben we het prachtige Dali museum bezocht.
Je kunt er niet om heen, outlets te bezoeken. Dat hebben we dus ook met veel genoegen gedaan.

Valkusa willen we hartelijk bedanken voor deze fantastische prijs en, geen zin in koken, in het restaurant van Van der Valk was het zeer goed eten!

( Op de eerste foto hierboven vlnr Stieneke en Eesge Jongstra (prijswinnaar) , Annegreeth en Dinant ter Weeme.

De twee andere foto’s geven een indruk van de prachtige bungalows in het Valkusa Resort.

.