Nieuwsbulletin nr.6 mei 2014: belangrijke mededelingen

De ESO-commissie heeft in haar vergadering van 6 mei een aantal zaken behandeld die jullie als deelnemer ook moeten weten.
1. Zowel de ESO-finale voor de veertig besten uit het toernooi als de Emslandermeer-finale voor de overige speelsters en spelers worden gespeeld op de baan van Golfclub Westerwolde. Vrijdagsmorgens 23 mei om 09.45 uur is de shotgunstart voor de Emslandermeerfinale over negen holes en om 12.00 uur vindt aansluitend de shotgunstart plaats van de ESO-finale. De flightindeling zal donderdagavond 22 mei via deze website bekend worden gemaakt.
2. Het faillissement van het Parc Emslandermeer heeft het voortbestaan van het ESO-toernooi gelukkig niet bedreigd maar er zijn wel enkele zaken veranderd. Het Parc was onze hoofdsponsor en de eerste en tweede prijs kwamen door deze tegenslag te vervallen. Wij zijn in gesprek met potentiele sponsoren. Toernooideelnemer Luc ter Heide en zijn partner Betsie Hollak hebben in de periode van onzekerheid over ons prijzenpakket al een geweldig gebaar gemaakt: zij bieden een verblijf van een week in het voorseizoen in zijn bungalow in de Dordogne aan! Er zijn een paar beperkende voorwaarden aan verbonden en de winnaar dient wel op eigen gelegenheid naar de bungalow te reizen maar wij zijn diep onder de indruk van dit genereuze gebaar. Om een indruk te krijgen van de waarde van deze prijs moet je eens kijken op www.vakantie-dordogne.nl. Dan zie je ook dat er vier golfbanen in de omgeving liggen!
De dagprijzen: eerste prijs een diner bon van 50 euro, tweede prijs een fles rode en witte wijn plus golfballen, derde prijs een fles rode of witte wijn.
3. Toernooideelnemers Max en Elly Zandstra, lid van Golfclub Westerwolde, hebben bemiddeld bij de realisering van een heel bijzondere prijs: de Tweary. Die prijs is voor diegene die tijdens het toernooi zijn tweede bal op hole 3 van Golfclub Westerwolde het dichtst bij de hole speelt. Daarom heet deze prijs ook geen Neary maar een Tweary. En die prijs bestaat uit een verblijf in een bungalow op het park van Chris Matser, Van Der Valk Golfresort Inverness, Florida! Het betreft hier een 4-persoons villa met privé zwembad. Gratis greenfees voor negen golfbanen in de omgeving en gratis toegang tot de fitness- en spafaciliteiten. Chris Matser wil zijn park graag onder de aandacht brengen van Nederlandse golfers. Alleen geldt ook hier dat u zelf de reis er naar toe zult moeten bekostigen. Als je even kijkt op www.valkusa.nl dan denken wij dat dit geen belemmering meer betekent!
4. De local rules voor Düneburg in Haren, Duitsland staan in het Duits achter op de scorekaart. Het baanmanagement stelt een Nederlandse vertaling beschikbaar die wij aansluitend als Nieuwsbulletin nr.7 een plekje op deze website geven. Tokens voor een mandje ballen voor de drivingrange van deze baan zijn ter plekke voor 2 euro te koop.
5. Groepsindeling en startlijsten kunt u vinden onder de knop “wedstrijdinfo”. Check even of we met al je wensen rekening hebben kunnen houden. Zo niet, laat het ons dan even weten! Als je een buggy is toegewezen staat er op de startlijsten een “B”achter je voornaam.
Wij treffen de laatste voorbereidingen voor ESO 2014 en verheugen ons er op jullie allemaal op 19 mei te mogen verwelkomen!