Nieuwsbulletin nr.5 april 2014

Nieuwsbulletin nr.5 april 2014

In verband met het faillissement van het Parc Emslandermeer laten we jullie weten dat deze kwestie ons ESO-toernooi op hoofdlijnen niet raakt. Op 24 april heeft een openbare veiling plaatsgevonden en heeft zich een koper gemeld. Het wachten is nu op de gunning van zijn bod.

Er zou een probleem kunnen rijzen bij ESO-deelnemers die een bungalow op het Parc hebben gehuurd en daar tijdens het toernooi gebruik van willen maken. De ESO-commissie zal bij het oplossen daarvan een bemiddelende rol spelen. Mocht je een bungalow op het Parc hebben gereserveerd, dan vernemen we dat gaarne .

Daarnaast zijn wij bezig ons prijzenpakket aan te passen omdat het Parc tevens hoofdsponsor was van ons toernooi.

Onze wedstrijdleider heeft de groepsindeling opgesteld. Die zal binnenkort op de website komen te staan. Er zijn enkele afzeggingen binnengekomen. Dat betekent dat er weer ruimte is voor nieuwe deelnemers. Wil je zelf meespelen of ken je iemand die dat wil: geef inschrijving en betaling snel door!

De ESO-commissie heeft op de baan in Duitsland ( Düneburg in Haren/Ems ) een testronde gelopen en kan meedelen dat het spelen op deze baan tijdens ons toernooi een nieuwe uitdaging aan het geheel geeft!

Tot ziens op 19 mei!