Nieuwsbulletin nr.4 april 2015

Speciale aanbieding ESO-polo’s van Golf USA in Assen

Golf USA in Assen sponsort sinds 2014 de ESO-commissie met prachtige Nike Victory polo’s in de kleur University Red, zodat je als deelnemer aan het toernooi direct kunt zien wie er in de organisatie zit. Het bedrijf koppelt daar wederom een bijzondere aanbieding aan voor iedereen die is geïnteresseerd in ESO 2015. Als deelnemer of als anderszins betrokkene kun je dezelfde polo kopen, maar dan voor de dames in Bold Berry en voor de heren Court purple (beide een soort paars) met een geborduurd ESO-logo en het jaartal 2015 op de borst. De heren kunnen kiezen uit de maten XXL, XL, L, M en S en dames uit XL, L, M, S en XS. Door modebewuste dames wordt geadviseerd de shirts voor de dames in de eigen maat te bestellen en voor de heren een maatje kleiner (dus een XL bestelt een L).

Het toernooi-aanbod is van 59 voor 45 euro. Interesse? Geef dan je bestelling op aan Jacques van den Bos via [email protected]  en maak het bedrag over naar onze bankrekening NL80RABO0153719850. Bestelling en betaling moeten vòòr 30 april gedaan zijn.

De ESO-organisatie verdient niets aan deze bijzondere aanbieding. Wij brengen hem onder de aandacht als tegenprestatie voor de sponsoring door Golf USA. Voor meer informatie of voor een afspraak om te passen kun je contact opnemen met dit bedrijf door te bellen: 0592-421880 of 0653422440. Neem ook eens een kijkje op www.golfusaassen.nl !