Nieuwsbulletin nr.3 april 2013

Nieuwsbulletin nr.3 april 2013

De groepsindeling voor ESO 2013 komt begin mei op de website te staan. Dan kan iedereen zien op welke dag hij of zij waar moet spelen. Onze planner Harry Huls heeft zijn uiterste best gedaan met alle verzoeken van de deelnemers rekening te houden! Mocht er desondanks iets over het hoofd zijn gezien mail dat dan even naar [email protected].

De reservelijst is inmiddels volledig benut om opengevallen plaatsen in het deelnemersveld in te vullen. Omdat het heel goed mogelijk is dat er in de aanloop naar ESO 2013 nog  enkele deelnemers om allerlei redenen moeten afvallen vragen wij mensen die zich niet hadden opgegeven voor deelname omdat het toernooi was volgeboekt zich alsnog op te geven. Ze komen dan op de reservelijst als hun betaling is ontvangen. Worden ze niet geplaatst op de definitieve deelnemerslijst dan ontvangen ze hun geld terug.

Ook is het mogelijk je aan te melden als dag- invaller. Dat houdt in dat je tijdens het toernooi onverwacht kunt worden gebeld om onmiddellijk in te vallen. Het invallen kan nodig zijn voor slechts een dag of voor de rest van het toernooi. Het is logisch dat je dicht in de buurt moet wonen om snel te kunnen opdraven. Als dag-invaller betaal je niets. Wie zich hiervoor wil aanmelden dient zijn naam en telefoonnummers even te mailen naar [email protected].

Verder raden wij aan het reglement nog eens goed door te lezen, bijvoorbeeld over de tijd waarop je je vòòr je start moet melden aan de wedstrijdtafel ( 40 minuten). 5 Minuten voor je starttijd dien je bij de teebox van hole 1 te zijn. En de tijd waarbinnen je na afloop van de toernooi-dag je kaart moet inleveren bij de wedstrijdtafel is 20 minuten.

Buggygebruikers moeten hun pasje waarop ze als handicart-gebruiker staan geregistreerd bij hun eerste melding aan de wedstrijdtafel tonen.

En als laatste mededeling: er staan honderden foto’s van ESO 2011 en 2012 op de site. Om ze te bekijken kun je “foto’s” intoetsen in het zoekvakje en op de Entertoets op je toetsenbord drukken of je gaat op de website naar de knop “Archief”. Als je bij 2011 de maand mei aanklikt kom je bij een verdere verwijzing naar de foto’s van dat jaar onder “Picasso”. En als je bij 2012 de maand juni aanklikt krijg je op dezelfde manier de foto’s van dat jaar te zien. Kijk of je er zelf op staat en download ze desgewenst. Of bekijk ze nog eens om alvast in de stemming te komen voor het komende toernooi!