Nieuwsbulletin nr.2 januari 2014

 

Net als vorig jaar stroomde het Emslandermeer Senior Open binnen enkele weken vol. En toen kwamen er helaas enkele afzeggingen. Daarom staat de teller nu op precies 90 deelnemers. Maar wat wij als ESO-commissie zo graag willen is dat er zich nog een aantal mensen opgeven die dan weliswaar niet direct verzekerd zijn van deelname ( ze komen op de reservelijst ) maar de ervaring in voorgaande jaren heeft ons geleerd dat er tegen de tijd dat het toernooi gaat beginnen altijd nog enkele berichten van verhindering binnenkomen. Als u zich nog niet heeft opgegeven doe het dan alsnog!

Wie tijdens het toernooi onderdak zoekt in ons mooie Westerwolde kan gebruikmaken van een drietal aantrekkelijke verblijfsarrangementen. Een keuze uit verschillende bungalows op het park van onze hoofdsponsor, Parc Emslandermeer, en verblijf in twee gerenommeerde hotels in de buurt. Hotel “ In den Stallen” in Winschoten en het Best Western Hotel-restaurant in Stadskanaal. Ga voor meer informatie naar de kop van deze pagina en klik op de knop “Logies”.

Een ander punt waarop we uw aandacht vestigen: het toernooireglement is nog wat bijgeschaafd nadat u bij de inschrijving had aangegeven in te stemmen met de bepalingen in het reglement van dat moment. Het zijn maar kleine correcties en aanvullingen maar lees het voor de zekerheid nog eens door op onze website want de tekst zoals die daar nu op staat is het reglement waaraan iedere deelnemers zich dient te houden.