Nieuwsbulletin nr.1, december 2013

 

Het duurt nog een half jaar voor ESO 2014 wordt gespeeld maar de inschrijving is thans geopend! Het toernooi wordt gehouden van 19 t/m 23 mei met een rustdag op 21 mei. Gespeeld wordt ditmaal op de banen van Golfclub Westerwolde in Vlagtwedde, Golfclub De Compagnie in Veendam en Golfclub Gut Düneburg in Haren a/d Ems in Duitsland.

Na ingewonnen in-en externe adviezen heeft de ESO-commissie besloten niet langer met ¾ handicapverrekening te werken. In plaats daarvan wordt strokeplay met volledige handicapverrekening gespeeld waarbij ter wille van de doorstroming op de baan een maximale score van twee keer par plus twee wordt toegepast.

Wacht niet te lang met inschrijven! In 2013 was het toernooi binnen enkele weken volgeboekt. Klik op de knop “Inschrijven” onder “2014” en vul alle gevraagde gegevens in. Neem onder “Wedstrijdreglement” de bepalingen door waaraan u zich dient te onderwerpen. Regel ook direct uw betaling want pas na ontvangst daarvan wordt u als deelnemer geregistreerd.

Wanneer uw naam veertien dagen nadat u de voorgaande zaken heeft afgehandeld nog niet op de website staat vermeld als “Deelnemer“, neem dan even contact met ons op via het emailadres [email protected] .

Vanaf nu zullen wij u via nieuwsbulletins en via email regelmatig op de hoogte houden van zaken die van belang zijn voor ESO 2014, waarbij wij als organisatiecommissie hopen dat het net zo geslaagd zal verlopen als alle vorige ESO-toernooien.