Nieuwbulletin 1 november 2011

De voorbereidingen voor ESO 2012 zijn al in volle gang. Tussen 4 en 8 juni zal het toernooi voor de vijfde keer worden gespeeld en zoals het er nu naar uitziet wederom op de banen van  Golfclub Gutshof in Papenburg, Duitsland, Golfclub “De Compagnie” in Veendam en Golfclub “Westerwolde” in Vlagtwedde. We streven er naar dit lustrumtoernooi een speciaal tintje te geven.

We hebben kans gezien het inschrijfgeld op hetzelfde lage niveau van ESO 2011 te houden en omdat we weten dat u het gelimiteerde aantal deelnemers evenzeer waardeert handhaven we dat op maximaal 90, verdeeld over twee groepen.

 

We handhaven ons systeem van twee dagen spelen, een dag rust en dan weer twee dagen spelen. Ons is duidelijk gebleken dat u de voorkeur geeft aan een rustdag in het midden van het toernooi.

 

Vanaf nu kunt u zich inschrijven!

 

We hebben een nieuwe website. Ontworpen door Peter Schuitema, lid van GC Westerwolde en geïnteresseerd in onze ESO-toernooien. Er wordt nog wat aan gesleuteld maar we hopen dat u er als gebruiker tevreden over bent. Hebt u op- of aanmerkingen, laat het ons weten.