Maandelijks archief: december 2015

Hebben wij je e-mailadres?

Waarde ESO-geïnteresseerden,

in voorgaande jaren kregen jullie van mij altijd een email om aan te kondigen wanneer de inschrijving voor het ESO, het Emslandermeer Senior Open, van start zou gaan. Door het crashen van mijn computer ( waardoor o.a. alle adressen van contactpersonen verloren waren gegaan ) was dat dit jaar niet mogelijk. Inmiddels is mijn computer gerepareerd, maar staat ook de inschrijving via www.esogolftoernooien.nl al sinds begin december open…
Ik hoop nu maar dat jullie deze mail ontvangen! Mocht het zo zijn dat je inmiddels onze website hebt bezocht en op de hoogte bent van ESO 2016, maar er nu via deze site achter komt dat je deze mail niet hebt ontvangen, laat me dat dan even weten via [email protected].

Prettige feestdagen en tot ziens tijdens ESO 2016!

namens de ESO-commissie,

Hans Peerbolte

Nieuwsbulletin ESO 2016 nr.1 december 2015

Een lichtpuntje in deze donkere dagen: vanaf 4 december is de inschrijving voor ESO 2016 geopend! In voorgaande jaren werd u ook via de email op de hoogte gebracht van dit heugelijk feit, maar de computer van Hans Peerbolte is ontregeld en daardoor is ook zijn lijst van ESO-contactpersonen zoek. Er wordt gewerkt aan een oplossing! Is uw emailadres trouwens gewijzigd? Laat dit dan even apart weten via [email protected].

Het Emslandermeer Senior Open wordt gespeeld van 30 mei tot en met 3 juni. Met een rustdag op 1 juni. Gespeeld wordt op de banen van Golfclub Westerwolde in Vlagtwedde, Golfclub De Compagnie in Veendam en Golfclub Gutshof in Papenburg, Duitsland.
Ook ditmaal wordt er strokeplay met volledige handicapverrekening gespeeld, met een maximale score van twee keer par plus twee om de doorstroming op de baan te bevorderen.
Het inschrijfgeld is gehandhaafd op 111 euro. Spelers met speelrecht op de deelnemende golfclubs krijgen € 21 korting op het inschrijfgeld omdat ze één van de toernooidagen op hun eigen baan spelen.
Lees voor het inschrijven het wedstrijdreglement elders op deze website goed door omdat u met uw inschrijving verklaart met de bepalingen daarin akkoord te gaan.
Wacht niet te lang met inschrijven en betalen! De praktijk van de afgelopen jaren heeft ons geleerd dat het toernooi binnen enkele weken is volgeboekt. Wie te laat is komt op een wachtlijst. Wanneer uw naam veertien dagen nadat u zich heeft ingeschreven en heeft betaald nog niet op de lijst van deelnemers staat vermeld neem dan contact op met Roely Volders via [email protected].