Maandelijks archief: april 2015

Nieuwsbulletin nr.4 april 2015

Speciale aanbieding ESO-polo’s van Golf USA in Assen

Golf USA in Assen sponsort sinds 2014 de ESO-commissie met prachtige Nike Victory polo’s in de kleur University Red, zodat je als deelnemer aan het toernooi direct kunt zien wie er in de organisatie zit. Het bedrijf koppelt daar wederom een bijzondere aanbieding aan voor iedereen die is geïnteresseerd in ESO 2015. Als deelnemer of als anderszins betrokkene kun je dezelfde polo kopen, maar dan voor de dames in Bold Berry en voor de heren Court purple (beide een soort paars) met een geborduurd ESO-logo en het jaartal 2015 op de borst. De heren kunnen kiezen uit de maten XXL, XL, L, M en S en dames uit XL, L, M, S en XS. Door modebewuste dames wordt geadviseerd de shirts voor de dames in de eigen maat te bestellen en voor de heren een maatje kleiner (dus een XL bestelt een L).

Het toernooi-aanbod is van 59 voor 45 euro. Interesse? Geef dan je bestelling op aan Jacques van den Bos via [email protected]  en maak het bedrag over naar onze bankrekening NL80RABO0153719850. Bestelling en betaling moeten vòòr 30 april gedaan zijn.

De ESO-organisatie verdient niets aan deze bijzondere aanbieding. Wij brengen hem onder de aandacht als tegenprestatie voor de sponsoring door Golf USA. Voor meer informatie of voor een afspraak om te passen kun je contact opnemen met dit bedrijf door te bellen: 0592-421880 of 0653422440. Neem ook eens een kijkje op www.golfusaassen.nl !

Nieuwsbulletin nr. 3 april 2015

Dirk Jongejan, tweede in 2014:

“Fantastisch weekend gehad in prachtige bungalow van Recreamax!”

Vlak voor de start van het Emslandermeer Senior open in 2014 ging de hoofdsponsor, het Parc Emslandermeer in Vlagtwedde, failliet. De ESO-commissie ging onmiddellijk op zoek naar nieuwe sponsoren. Eerst stelden Luc ter Heide en zijn partner Betsie Hollak, allebei enthousiast deelnemer aan het toernooi, spontaan een verblijf in hun bungalow in de Dordogne als eerste prijs beschikbaar. En op het laatste moment kwam de nieuwe verhuurorganisatie van de particuliere bungalows op het Parc Emslandermeer, Recreamax,  met een geweldige tweede prijs op de proppen: een verblijf in een bungalow op het park in Vlagtwedde of op het bungalowpark “It Wiid” in het Friese Eernewoude.

De ESO-commissie is verheugd dat Recreamax  in 2015 hoofdsponsor is van het ESO-toernooi en weer zo’n aantrekkelijk verblijf in een vakantiebungalow beschikbaar stelt. Tweede prijswinnaar Dirk Jongejan van Golfclub Westerwolde schreef  een uiterst positief verhaal over hoe hij vorig jaar het verzilveren van zijn prijs heeft beleefd:

“Jannie en ik werden zeer gastvrij ontvangen toen wij op “It Wiid” arriveerden. We gingen met de waardebon op de foto en werden ondergebracht in een prachtige bungalow. Maar dat niet alleen! We kregen ook een boot ter beschikking en ontvingen een fles wijn en een mooi poloshirt van het park. Het was allemaal perfect geregeld. Jannie en ik hebben er een prachtig weekend gehad.”

Geen wonder dat Dirk zich weer heeft opgegeven voor ESO 2015. Overigens niet uitsluitend vanwege het winnen van deze prijs maar ook, zoals hij schrijft:

“Omdat het toernooi ieder jaar heel gezellig is. Leuke mensen en super georganiseerd. Je wordt iedere ochtend verwelkomd door twee aardige dames en je speelt op mooie banen. We zijn nu weliswaar naar het Westen verhuisd maar voor dit toernooi kom ik graag weer naar het prachtige Groningen toe!”