Maandelijks archief: februari 2015

Nieuwsbulletin nr.2 februari 2015: Recreamax biedt hoofdprijs aan

De inschrijving voor ESO 2015 verliep net als in voorgaande jaren verheugend vlot. Voor het eerst staan er nu zelfs mensen op de reservelijst. De praktijk heeft uitgewezen dat er elk jaar deelnemers om verschillende redenen moeten afzeggen en dan is het prettig voor de organisatie om een beroep te kunnen doen op de mensen op die reservelijst.

Naast een heleboel vaste deelnemers hebben zich ditmaal ook veel nieuwe namen ingeschreven. Dat moet haast wel het gevolg zijn van mond-tot-mondreclame!

Recreamax is het bedrijf dat sinds vorig jaar de exploitatie van een deel van de bungalows op het Park Emslandermeer heeft overgenomen. Wij zijn er trots op dat Recreamax de traditie van de vorige parkdirectie wil voortzetten en als hoofdprijs voor ons toernooi een midweek of weekend-verblijf in een bungalow aanbiedt. Deze geweldige prijs kan ook worden besteed op bungalowpark It Wiid in het Friese Eernewoude waar Recreamax eveneens werkzaam is.

Wie tijdens ESO 2015 op bungalowpark Emslandermeer wil verblijven kan zich eveneens wenden tot Recreamax en een op maat gesneden pakket aan voorzieningen regelen. Uitgangspunt is een basis-arrangement dat u zelf kunt aanvullen en dat voor de laagste mogelijke prijs wordt aangeboden. Kijk voor meer informatie op www.bungalowpark-emslandermeer.nl of op www.esogolftoernooien.nl onder “logies”.