Maandelijks archief: januari 2014

Nieuwsbulletin nr.3 januari 2014

Nieuwsbulletin nr.3 januari 2014

Speciale aanbieding ESO-polo’s van Golf USA in Assen

Golf USA in Assen sponsort de ESO-commissie met prachtige Nike Victory polo’s in de kleur University Red, zodat je als deelnemer aan het toernooi direct kunt zien wie er in de organisatie zit. Het bedrijf koppelt daar nu een bijzondere aanbieding aan voor iedereen die is geïnteresseerd in ESO 2014. Als deelnemer of als anderszins betrokkene kun je dezelfde polo kopen, maar dan in donkerblauw ( College Navy ) met een ESO-logo en het jaartal 2014 op de borst. De heren kunnen kiezen uit de maten XXL, XL, L, M en S en dames uit XXL, XL, L, M, S en XS.

Het toernooi-aanbod is van 55 euro voor 39,95 euro, mits er voldoende belangstelling is. Lijkt het je leuk, zo’n blijvende herinnering aan het komende toernooi? Geef dan je bestelling op aan [email protected] .nl en maak het bedrag over naar onze bankrekening NL80RABO0153719850. Bestellingen en betalingen moeten vòòr 10 februari gedaan zijn.

De ESO-organisatie verdient niets aan deze bijzondere aanbieding. Wij brengen hem onder de aandacht als tegenprestatie voor de sponsoring door Golf USA. Voor meer informatie of voor een afspraak om te passen kun je contact opnemen met dit bedrijf door te bellen: 0592-421880 of 0653422440 dan wel 0653930891. Neem ook eens een kijkje op www.golfusaassen.nl !

Nieuwsbulletin nr.2 januari 2014

 

Net als vorig jaar stroomde het Emslandermeer Senior Open binnen enkele weken vol. En toen kwamen er helaas enkele afzeggingen. Daarom staat de teller nu op precies 90 deelnemers. Maar wat wij als ESO-commissie zo graag willen is dat er zich nog een aantal mensen opgeven die dan weliswaar niet direct verzekerd zijn van deelname ( ze komen op de reservelijst ) maar de ervaring in voorgaande jaren heeft ons geleerd dat er tegen de tijd dat het toernooi gaat beginnen altijd nog enkele berichten van verhindering binnenkomen. Als u zich nog niet heeft opgegeven doe het dan alsnog!

Wie tijdens het toernooi onderdak zoekt in ons mooie Westerwolde kan gebruikmaken van een drietal aantrekkelijke verblijfsarrangementen. Een keuze uit verschillende bungalows op het park van onze hoofdsponsor, Parc Emslandermeer, en verblijf in twee gerenommeerde hotels in de buurt. Hotel “ In den Stallen” in Winschoten en het Best Western Hotel-restaurant in Stadskanaal. Ga voor meer informatie naar de kop van deze pagina en klik op de knop “Logies”.

Een ander punt waarop we uw aandacht vestigen: het toernooireglement is nog wat bijgeschaafd nadat u bij de inschrijving had aangegeven in te stemmen met de bepalingen in het reglement van dat moment. Het zijn maar kleine correcties en aanvullingen maar lees het voor de zekerheid nog eens door op onze website want de tekst zoals die daar nu op staat is het reglement waaraan iedere deelnemers zich dient te houden.